Friday, July 24, 2015

តៅហ៊ូចៀនស្រូបទឹកសុីអ៊ីវល្ង

គ្រឿងផ្សំ
តៅហ៊ូស្រូបទឹកសីុអ៊ីវល្ង
- តៅហ៊ូ ៤ដុំ
- ប្រេងបន្លែ 30ml
- ទឹកសីុអ៊ីវ សណ្ដែក 45ml
- ម្សៅម្ទេសម៉ត់ តាមកាចូលចិត្ត
- 1 ដើមក្បាលស្លឹកខ្ទឹម ហាន់តូចៗ
- 1 ខ្ទឹមស ហាន់តូចៗ
- ប្រេងល្ង 5ml
- ល្ងលីង
- អំបិលបន្តិច
វីធីធ្វើ:
ជំហានទី១
តៅហ៊ូលាងឲ្យស្អាត កាត់ស្ដើងៗ ដាក់ឲ្យស្ងួត រយអំបិលពីលើតៅហ៊ូទុក ប្រហែល 5 នាទី។


ជំហានទី 2:
យកតៅហ៊ូផ្ដិតនិងក្រដាក់ឲ្យស្ងួតល្អ បើកភ្លើងចាក់ប្រេងចូលខ្ទះទុកឲ្យក្ដៅ ចាំដាក់តៅហ៊ូចូលចៀន ឲ្យឆ្អិនទាំងសងខាង
ជំហានទី 3:
ខណៈពេលចៀនតៅហ៊ូអ្នកបន្តលាយទឹកជ្រលក់: ទឹកស៊ីអ៊ីវម្សៅម្ទេស ខ្ទឹមស ក្បាលស្លឹកខ្ទឹម ប្រេងល្ងនិងល្ងលីងទៅក្នុងចានមួយហើយកូរឱ្យសព្វ។
ជំហានទី 4:
ជាចុងក្រោយយកតៅហ៊ូចៀនដាក់ចានរួចស្រូបទឹកជ្រលក់លើផ្នែកខាងលើ។



No comments:

Post a Comment